Cégalapítás

 

 Kezdőlap

Eladó cége van?     

Céget vásárolna?

Üzleti Ajánlatok-Befektetések

Tanácsadás

 Céghírek

Cégkereső

Pályázatok

Hitellehetőségek

 Kapcsolat

 
 

Figyelem!

 
Tele van ötletekkel, de nincs elég pénze a    megvalósításukhoz?
Valóban jó ötlet esetén tőkéstársat hozunk Önnek!
Aggódik, hogy nem kapja meg számlái ellenértékét?
Ha ügyfelei nem fizetnek, behajtjuk Önnek!
 
Bátran vásároljon céget, mi segítünk a terveit, beruházásait megvalósítani!
 
Érd.: Kapcsolat felvételi oldalon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOG

FÓRUM

Örömmel üdvözöljük honlapunkon! 

Bizonyára azért keresett fel bennünket, mert van egy cége, de nem tud vele mit kezdeni.

Igen!  Sok olyan cég jött létre, amelynek tulajdonosai mindent megpróbáltak, hogy sikerre vigyék vállalkozásukat, de nem jártak eredménnyel.

Ebben az esetben nem kell "az asztal fiókba tenni" a vállalkozást, hanem meg kell nézni, hogy milyen módon lehet megszüntetni és megszabadulni a felesleges kiadásoktól.

Egy  veszteséges cég fenntartása nagyon sok pénzbe kerül, hiszen, ha nem akar tartozást felhalmozni, akkor fizetni kell folyamatosan a kötelezettségeket és a könyvelő irodát.

Ha nem termel a cég eredményt, akkor más forrásokból kell a költségeket megteremteni.

Nem megoldás, ha "homokba dugjuk a fejünket", nem fizetünk semmit és úgy teszünk, mintha nem is rendelkeznénk egy veszteséget termelő céggel.

Ebben az esetben is folyamatosan szaporodik a költségünk és még az adóhatóság "haragját" is kivívjuk magunk ellen.

Ez egy ördögi kör, amelyből azonban van kilábalási lehetőség!

Feltételezzük, hogy van könyvelője és minden évben eleget tett adóbevallási kötelezettségének. Ebben az esetben nincs nagy probléma és több alternatíva közül választhat.

Az egyik lehetőség, amennyiben nem terheli tartozás cégét, ha végelszámolással szünteti meg. Ez azonban költséges és időigényes megoldás. Ebben az esetben fizetni kell a könyvelőt, hogy elkészítse a végelszámoláshoz szükséges mérlegeket. Fizetni kell a könyvvizsgálót, aki ellenjegyzésével látja el a végelszámolási mérleget. Továbbá fizetni kell az ügyvédet, aki az egész ügylet lebonyolítását, a jegyzőkönyvek elkészítését és a Cégbíróság előtti eljárás képviseletét látja el. Akkor még nem is beszéltünk a hirdetmények Cégközlönyben történő kötelező közzétételének költségéről. Ez a megoldás több százezer forintos költséggel jár!

A másik lehetőség a felszámolási eljárás útján történő megszűnés, abban az esetben, ha harmadik személyek felé fennálló 20 napon túli tartozása van és nincs remény a visszafizetésre. Ebben az esetben az eljárást az ügyvezető is kezdeményezheti, vagy a hitelező és hosszadalmas eljárás eredményeként a Bíróság szünteti meg a céget.

Csődeljárást is kezdeményezhet, sőt bizonyos esetekben köteles bejelenteni a cég ügyvezetője, ha annyi kiegyenlítetlen tartozása van, hogy már nem lát más lehetőséget a helyzet megoldására.

De van még egy lehetőség!   Ezt mi nyújtjuk Önnek!

Amennyiben van fennálló tartozása a cégnek, abban az esetben magánszemélyként a hitel lehetőségek felhasználásával, közvetített szolgáltatásunk útján, pénzügyekben jártas szakember szakmai segítségével kifizeti köztartozását és cége eladhatóvá válik

Őszintén hisszük, hogy sokkal megnyugtatóbb megoldás, ha inkább a hitel törlesztő részleteit fizeti, mintha az "asztal fiókban heverő", folyamatosan a veszteséget  és költséget termelő vállalkozását őrizgeti.

Minden év további százezres nagyságrendű tartozást termel! A végén megjelennek a végrehajtók és még nehezebb anyagi helyzetbe kerül, mint amelyben esetleg most van.

Köztartozástól és harmadik fél felé fennálló tartozástól mentes, veszteséges cégét pedig  apróhirdetés  keretében, eladó cégek rovatunkban  meghirdetheti.

A társasági szerződés módosításával, minden járulékos költség nélkül, szinte egyik pillanatról a másikra megszabadulhat a vállalkozásától.

Vannak esetek, amikor egy több éve alapított, veszteséges cég értéket képvisel a vásárló számára és ezért hajlandó fizetni. A cégeladásból származó bevételét pedig az esetlegesen felvett hitel kiegyenlítésére fordíthatja.

Ezzel elmondhatjuk, hogy a sikeres cégeladás eredményeként úgy tudta a folyamatosan költséget termelő vállalkozását megszüntetni, hogy pénzébe nem került, vagy ha igen, akkor nagyon kevés anyagi áldozatot kellett Önnek hozni.

Ha a HITEL LEHETŐSÉGEK vagy a pályázatok iránt érdeklődik, akkor a  megfelelő menüre kattintva honlapunkon megismerheti a legfrissebb hitel és pályázati lehetőségeket. A gyakorlati megoldás érdekében pedig közvetített szolgáltatásaink útján partnereink készséggel állnak rendelkezésére.

Sőt, INGYENES TANÁCSADÁS útján is megpróbálunk segíteni Önnek!

A cégkereső oldalunkon sok hasznos információhoz jut azzal, hogy a keresett cég cégkivonatába és adataiba betekintést nyer.

A céghírek pedig érdekes cikkeket tartalmaz az üzleti világ legfrissebb eseményeiről.

Üzleti Ajánlatok-Befektetések oldalunkon cégek kínálják szolgáltatásaikat. Érdemes megtekinteni, mert lehet, hogy éppen itt találja meg a keresett ajánlatot.

Kellemes böngészést kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ingyenes
webstatisztika
      

 

Velünk megoldást talál!

Kintlévőség kezelés: Újszerű, gyors, kreatív módszerek!
Tőke bevonás: Állami és magántőke bevonása cégébe!
Faktoring: Le nem járt számlatartozás esetén faktoráltasson!
Pályázat: 80-95 %-os vissza nem térítendő Uniós támogatások!
Lízing: Amire nincs pályázat, amire nem kap hitelt azt lízingelje!
Hitel: Megversenyeztetjük Önnek a legjobbakat!
 

Mentse meg cégét és építsen fel egy sikeres vállalkozást!

 

Érd.: Kapcsolat felvételi oldalon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             Média ajánlat                                     Linkpartnerek                       www. cegalapitas-szeged.com