Virtuális jogász

Tanácsadás 

 Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

 Családjogi szerződések szerkesztése

 Közös megegyezéses válás

 

Tanácsadás családjogi kérdésekben

 

A családjog olyan jogterület, amelyből a legtöbb kérdés merül fel az ügyvédi irodák életében. Ez egy szinte mindenkit érintő kérdéskör, hiszen felöleli az élettársi kapcsolat, a házasság, házassági vagyonjog területét, de a válás, gyermekelhelyezés, és sok-sok ide kapcsolódó kérdés, probléma vár válaszra.

Gyakran előfordul, hogy az egyik házastárs, élettárs vállalkozást indít, de nem gondol arra, hogy az abból keletkező nyereség, esetleg a veszteség bizony érinti a házastárs, élettárs vagyoni viszonyait is. Éppen ezért fontos a vállalkozás megindítása előtt szakember tanácsát kérni.

Családjogi probléma lehet a válás, illetve az élettársi vagyonközösség megszüntetésének, és a közös vagyon megosztásának a kérdése. Érdemes megismerni pl. mi minősül külön vagyonnak, mit érdemes tenni annak érdekében, hogy egy esetleges válás, netán élettársi viszony megszűnése esetén ne kelljen évekig pereskedni a vagyonjogi problémák miatt.

A vagyonjogi kérdéseknél még súlyosabb eset válás esetén a közös gyermek elhelyezésének a kérdése, gyermektartásdíj, láthatás problematikája.

Érdemes a fenti kérdések felmerülésekor mindenképpen családjogban jártas ügyvédnél informálódni és tanácsot kérni.

Sok ügyfél azért nem fordul ügyvédhez, mert nem ismer megfelelő szakembert, vagy éppen nincs idő elmenni az ügyvédi irodába, mert a munka, és a család minden idejét leköti.

Ebben az esetben sincs probléma, hiszen otthon, akár este, vagy hétvégén  megkeresheti a virtuális jogászt, aki a nap minden szakában rendelkezésre áll. Ennél gyorsabb és egyszerűbb megoldást nehéz találni, ráadásul családjogban jártas ügyvédtől tud tanácsot, iránymutatást kérni a családjog bármely területén.

A családjogi kérdésekben nyújtott jogi tanácsadás ügyvédi munkadíj ellenében telefonon keresztül történő konzultációt tartalmaz, illetve lehetőség van e-mail-ben felvenni a kapcsolatot a  családjogban jártas ügyvéddel.

A kapcsolat felvételét követően az eljáró ügyvéd bankszámlájára kell átutalni az ügyvédi munkadíj összegét, és meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat.

Konkrét tanácsadásra az ügyvédi munkadíj bankszámlára érkezését követően kerül sor, melyről az ügyvéd e-mail értesítést küld.

Kérjen árajánlatot a virtuális jogásztól  ITT

Kérje a virtuális jogász árajánlatát az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

 

 

Vissza a kezdő lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             www.cegeladas-aprohirdetes.com                             www. cegalapitas-szeged.com