Virtuális jogász

Tanácsadás 

 Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

 Családjogi szerződések szerkesztése

 Közös megegyezéses válás

 

Dokumentum átvizsgálása

 

Vannak esetek, amikor van egy szerződésünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy megfelel-e a hatályos jogszabályoknak, esetleg azokkal ellentétes rendelkezéseket, kikötéseket tartalmaz.

Ilyen esetben sem mindig találunk olyan ügyvédi irodát, ahol szívesen foglalkoznak meglévő szerződések áttanulmányozásával. Az is gyakori eset, hogy mi magunk ódzkodunk attól, hogy ilyen ügyben ügyvédet keressünk meg. Esetleg nincs is az ismeretségi körünkben ügyvéd, akit megbízhatnánk ezzel a feladattal.

Nincs más teendő, mint felvenni a kapcsolatot a virtuális jogásszal!

Sok kisvállalkozás is szenved a rossz szerződések következményeitől, mely súlyos anyagi veszteséget okoz a cég számára. Gyakran a pénzhiány, esetleg időhiány az oka, hogy a cégvezető nem fordul ügyvédi irodához.

A virtuális jogász segítségére lehet a kisvállalkozásoknak, ha a cégvezetők felismerik ennek a lehetőségnek a jelentőségét, továbbá összevetik a virtuális jogász munkadíja, és a hibás szerződésekből származó kár összegszerűségét. A mérleg nyelve jelentős mértékben a virtuális jogász szolgáltatásainak az igénybevétele irányában billen ki.

A szerződések/dokumentumok átvizsgálásának munkadíjáról az eljáró ügyvéd nyújt tájékoztatást, és az összeget az ügyvéd bankszámlájára kell átutalni.

A kapcsolat felvétele során meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat, hogy az eljáró ügyvéd postai úton, vagy elektronikus formában el tudja küldeni a számláját.

A szolgáltatás igénybevételére az ügyvédi munkadíj átutalását követően kerül sor. A munkadíj megérkezéséről az eljáró ügyvéd e-mail értesítést küld.

Kérjen árajánlatot a virtuális jogásztól  ITT

Kérje a virtuális jogász árajánlatát az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

 

 

Vissza a kezdő lapra                                                                                            látogató számláló

 

 

 

Cégalapítás Szegeden!  

Eladó ingatlanok, BLOG

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             www.cegeladas-aprohirdetes.com                             www. cegalapitas-szeged.com