Virtuális jogász

Tanácsadás 

 Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

 Családjogi szerződések szerkesztése

 Közös megegyezéses válás

 

Közös megegyezéses válás

 

A közös megegyezéses válás kulturált, gyors és a lehető legolcsóbb megoldás, amely egy ilyen nehéz életszakaszban egyáltalán lehetséges.

Lehet veszekedni, évekig perlekedni, de ezzel nem lehet eredményt elérni, csak egymás idegeit lehet tönkretenni, miközben a család pénztárcája is kiürül. Arról már nem is beszélve, hogy a hosszan elnyúló lelki problémák testi tüneteket öltenek, mely betegségek, gyakran igen súlyos, életveszélyes megbetegedések forrása is lehet.

Vannak, akik annyira sértett, megalázott állapotba kerülnek, hogy úgy érzik, minden áldozatra készek annak érdekében, hogy a volt társukat tönkretegyék, anyagilag ellehetetlenítsék. Sajnos, ezzel nem csak a volt társukat, de önmagukat is tönkreteszik! Hát ez az, amiről lebeszélünk mindenkit, hiszen ez az út sehová sem vezet, csak időhúzásra, további sérelmek begyűjtésére jó, ráadásul a lehető legdrágább megoldás.

Igaz a mondás, hogy a rossz egyezség is jobb, mint a jó bírósági ítélet!

A legjobb bírósági ítéletnél is jobb a közös megegyezés, hiszen gyorsan, költséghatékonyan lehet véget vetni egy elromlott kapcsolatnak.

Ez az egyetlen megoldás arra, hogy a felek, és az érintett gyermekek a lehető legkisebb mértékben sérüljenek.

Minden rosszat követ valami jó, pl. egy új, sokkal jobb kapcsolat, egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élet, amikor már nem az ellenségeskedés dominálja az életünket, amikor már tudunk figyelni magunkra, amikor már tudunk koncentrálni a vágyainkra, az addig meg nem valósított terveinkre.

Új, és konfliktusoktól, ellenségeskedéstől mentes élet reménye vár arra, aki megérti, nem érdemes évekig a Bíróságra járni, kitárni a nyilvánosság előtt a magánszférát, megalázni és megalázottnak lenni. Ez a megoldás egy sivár, kiégett embert farag abból, aki ezt az utat választja. Ráadásul a sok pénzáldozat ellenére a végén a Bíróság is egy kompromisszumos, egyezséget generáló megoldást fog ítéletében rögzíteni.

Hát, ezért érdemes volt küzdeni? Hosszú éveket, és az egészséget feláldozni? Kimondhatjuk bátran: NEM!

Sokkal egyszerűbb, gyorsabb, kevesebb időt, és pénzt igénylő megoldás érdekében javasoljuk keresse meg a virtuális jogászt.

A közös megegyezéses válás során az ügyvédi munkadíjról az eljáró ügyvéd ad tájékoztatást, akivel e-mail-ben kell felvenni a kapcsolatot.

A kapcsolat felvételét követően az ügyvéd bankszámlájára kell átutalni az ügyvédi munkadíj összegét, és meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat.

Konkrét munka elvégzésére a munkadíj bankszámlára érkezését követően kerül sor, melyről az ügyvéd e-mail értesítést küld.

Kérjen árajánlatot a virtuális jogásztól  ITT 

Kérje a virtuális jogász árajánlatát az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

 

Vissza a kezdő lapra

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                             www.cegeladas-aprohirdetes.com                             www. cegalapitas-szeged.com